Online informatiemoment 13 juni

Voor iedereen die meer informatie wilt over Care2Adapt 2023/2024 is op 13 juni een online informatiemoment. Met z’n allen blikken we terug naar de ervaringen van de eerste Care2Adapt editie, maar kijken we vooral vooruit naar nieuwe initiatieven, aankomende projecten en de nieuwe editie van Care2Adapt binnen het project Samen aan Z, dat in het najaar gaat starten.

Het online informatiemoment begint om 14.30 en duurt een uur. Inspiratiespreker Koen Snoeckx – Manager Innovatiecampus Geel – vertelt meer over innovatiebereidheid en borging van innovaties. Met elkaar kijken we terug naar de vorige editie, maar beantwoorden we ook al je vragen over de editie die gaat starten. Zo komen onder andere de struikelblokken en grootste vraagstukken langs, maar ook eerdere ervaringen in innovatieprojecten die zijn ontstaan.